mandag 4. januar 2010

1 dag igjen!!!

Nitten dager har på meget kort tid blitt til en eneste liten dag. I morgen bærer det til Gardermoen for tre små globetrottere. Ingrid har allerede forlatt Grimstad. Om noen timer kaster Hege seg på nattoget på Voss for å ta turen over fjellet. Gina, som bor utrolig sentralt!, og dessuten har en serviceinnstilt lillesøster med bil, kan ta det med ro til i morgen tidlig. Men så skjer det.

Det store spørsmålet er: Har vi husket alt? Mest sannsynlig, nei. Men vi har de tre P`ene: PASS (tre), PENGER (litt) og PILLETT (maaaaange)

Store mengder ribbe, pinnekjøtt, sylte, krumkaker og andre helnorske julespesialiteter er inntatt og godt plassert på strategiske deler av kroppen!?... Godt å ha noe å tære på når innsekter og andre ultraeksotiske spesialiteter står på menyen. Etter koselige, tradisjonsfylte og kalde julefeiringer på hver vår kant av landet sier vi altså nå farvel, og tar vi med de bleke og eventyrlystne kroppene våre sørover. Værmeldinga sier 27 grader og strålende sol på onsdagJ Her snakker vi tjukke lag med solkrem…

Siste slurk julebrus er tatt, sekken er pakka, Vi er klare… eller? Cape Town here we come!

5 kommentarer:

  1. Dere glemte meg! Men det går bra, noen må jo passe på villaen. God tur jenter! Pass på Gina og ikke minst hverandre! Så dere på jul i svingen på julaften? Da planla de et tidspunkt der alle skulle se på himmelen og tenke på hverandre. Jeg foreslår at vi gjør det samme :)

    SvarSlett
  2. ferdig på skolen Ingrid? ;) god tur :D

    SvarSlett
  3. God tur, snupper :) Pass på hverandre :)

    SvarSlett
  4. Nå gleder vi oss til å høre mer fra eventyret!

    SvarSlett