lørdag 15. mai 2010

LA i rekordfart!

Da har vi endelig klart aa spikre sammen et aldri saa lite blogginnlegg... Bedre sent enn aldri:)
Etter at Hege hadde pakka sekken for siste gang og vi hadde tatt et sentimentalt farvel i Sydney var det tid for de siste to globetrotterne aa vende snuta mot nye kontinenter, og aller forst galskap i LA! Mens Hege fikk brunost og mors heimelaga pizza i Oystese satt to trotte tryner paa flyet mot selveste USA. Takk for fire uforglemmelig maaneder Hege:)
Alle lurer sikkert paa om distre og retningsanslose Ingrid og Gina kunne klare seg paa egenhaand... Og vi skal ikke stikke under en stol at vi starta med en liten bommert. Vi hadde regna oss fram til at vi kom til aa fa ti timer i LA, men den hyggelige dama i innsjekkinga kunne fortelle at vi skulle vaere der i en og en halv dag. Javel sa vi, og fikk booka oss et hostellrom i full fart. Grunnen til forvirringa var den ekstreme tidsforskjellen som medforte at vi fikk oppleve 5. mai 2010 to ganger... Vi ankom dermed LA for vi reiste fra Sydney. Rart vi var forvirra?

Heldigvis var det ikke bare vi som hgadde gaatt paa denne smellen. I all forvirringa traff vi en behjelpelig kar og atpaatil nordmann. Jonas. Han tok vi folge med til LA.


Siden vi hadde begrenset tid i LA gjaldt det aa effektivisere. Vi fant et kjopesenter med flott utsikt til Hollywoodskiltet, check. Her var det til og med kikkerter, saa vi fikk studert vidunderet skikkelig.

Joda...det var langt unna, men takket vaere Jonas sitt superkamera kan vi late som vi var litt naermere.

I Hollywood er det ikke manko paa stjerner.

Og har du litt smaapenger kan du til og med faa litt naerkontakt med selveste M.J.


I LA finner du et lite sykke norge rundt hver sving. Vi fikk skaffa oss flagg til 17. mai! Her i butikken til en av Hollywoodfruene som snart kommer paa TV.



Gronne monstre maa ogsaa spise.

Vi maatte selvfolgelig innta en burger paa amerikansk jord.



Sunset strip by night


Santa Monica beach


Billig morro


Til alle dere som husker den eminente TV-serien Pacific Blue: Det var ekte rulleskoytestemning paa Santa Monica!




2 kommentarer:

  1. å eg begynne nesten å grina:( ser ut som de har det fantastisk. eg sitt i skrivande stund i regnvær og 11 grader.brrr.. sakn....

    SvarSlett
  2. Synd det Hege...

    SvarSlett