onsdag 17. februar 2010

Litt mer Koh Tao...

Den nest siste dagen paa Koh Tao praia vi en taxi som skulle ta oss ut til Twins beach, en bra spot for snorkling. Og som du ser fra bildet under var utsikten upaaklagelig. Hege presterte forresten aa bli bitt av en fisk og gikk rundt med bitemerke paa magen i flere dager.


Noen liker seg paa bakken, andre i hoyden..

Den siste kvelden bestemte vi oss for aa slaa oss litt los i matveien. Vi gikk til en av de mange restaurantene paa stranda som serverte sjomat, og plukket lystig ut noen godbiter fra menyen. Naar maten endelig kom paa bordet viste det seg at Hege og Gina fikk hver sin gigafisk, mens ingrid stakkar hadde bestilt seg 1 reke, til kelneres store forskrekkelse...

Etter mange flotte dager paa Koh Tao fant vi ut at vi ville ta turen over til vestkysten og Phi Phi oyene. Transportmiddelet ble blandt annet nattbaat. Som du ser paa bildet var det en intim natt, med hoye bolger, lav takhoyde og et stort antall bilsyketabletter... Bolgene var til tider saa hoye at vi fikk bolgeskvulp i panna:) Dette var en 16 timers lang tur. Ingrid pakka stort sett bare det du ser paa bildet og provde desperat aa bruke Gina sin veske som dyne... Godt vi kom fram til slutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar