lørdag 13. februar 2010

Thailand - Koh Tao

Etter hektiske dager i storbyjungelen Hong Kong, lever vi naa late, lykkelige dager paa Koh Tao. En perle av en oy helt sor i Thailand. Her bader vi, soler oss, faar massasje, gaar til frisoren, bader igjen og sist men ikke minst: HEGE OG GINA HAR TATT DYKKELAPPEN!!! (Ingrid hadde den fra for.)

Alle tre er klare for 18 meters dyp og mange fargerike fisker! Bildet under viser alle vi tok dykkelappen sammen med og vaar dyktige laerer. Vi feirer at eksamen gikk bra:)
Ops! Glemte vi aa nevne at Gina og Hege maatte bli reddet paa forste dykk. Her ser vi vaar hoyt verdsatte redningsmann, som synes det er helt greit aa vaere helt. For aa gjore en lang historie kort klarte vi aa miste resten av gruppa etter under 1 minutt, grunnet daarlig sikt og store problemer med buoyancy (stabiliteten) Gina for opp og ned som en jojo og Hege, som den gode buddy hun er ble ved sin partners side gjennom hele herligheten. Heldigvis kom Soren oss til unnsetning og vi tok vaar forste oppstigning uten resten av gruppa og instruktoren. Det horer med til historien at Gina fikk en femte vekt paa beltet sitt, noe som resulterte i en knallgod buoancy.

Utsikt fra bungalowen vaar paa Koh Tao
Bungalowen.
Vi spiser masse veldig god thaimat...
... Og har det veldig bra.

4 kommentarer:

  1. Så bra fint ut i Thailand da :)

    SvarSlett
  2. Flott å høre og se mer fra dere! jve

    SvarSlett
  3. Ser fantastisk ut alt som de er med på, men ein smule skeptisk til dykkinga:)Helsing mor i Ø

    SvarSlett
  4. Farmor i Arendal følger med så øyet blir stort og smilende!

    SvarSlett